Steeds dichterbij, reserveer nu of meld je aan!

Zie hier! De cover van ‘Vergeet me’. Wat vind je ervan?

Het zien van mijn cover doet me des te meer beseffen dat het echt gaat gebeuren. Eind november houd ik mijn eigen boek vast en, nog belangrijker, kunnen jullie mijn boek lezen! Ik ben er (bijna) klaar voor. Kom naar een presentatie, lancering of reserveer ‘m nu alvast!

Wat staat er de komende periode op de planning:

Allereerst Boek10.

Met tien mede-auteurs ontvang ik op zaterdag 28 november 2020, onder de vlag van uitgever Godijn Publishing, mijn boek tijdens een leuk evenement in Theater Het Klooster in Woerden. Zeker als je zelf ontzettend van schrijven houdt, of erover denkt zelf een boek te schrijven, is het een echte aanrader. Het evenement begint om 12.00 uur en eindigt om 18.00 (de boeklancering is aan het einde van de middag). Voor meer info: BOEK10.

Lancering Heeswijk (meld je aan)

Op zondag 29 november omstreeks 15.00 uur in de middag lanceer ik mijn boek in de Berne boekhandel in Heeswijk. Vanwege de Covid19 maatregelen is het aantal mensen wat aanwezig kan zijn beperkt. Graag wil ik weten wie interesse heeft om te komen. Je kan dat doen door dit formulier in te vullen. Hopelijk lukt het me iedereen die wilt komen een plekje te geven. Je ontvangt dan vanzelf een berichtje van me. En… SUPER leuk als je komt!

Boekpresentatie Nieuwegein

Ook in Nieuwegein ga ik een boekpresentatie doen. Waarschijnlijk ergens in december. Als ik hier meer over weet, zet ik dat op de sociale media en de website.

Ik kan in ieder geval niet wachten en hoop jullie allemaal te ontmoeten!

Nu al reserveren

Vanaf nu is het boek ‘Vergeet me’ te reserveren via de website van Godijn Publishing. Je krijgt het boek na 28 noveer toegestuurd.

Mijn laatste blogs nog niet gelezen? Lees ze hier:

2 antwoorden op “Steeds dichterbij, reserveer nu of meld je aan!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.