Verbinding vindt zijn weg

Het Boek10 Event waar Godijn Publishing elf boeken lanceerde, verliep dit jaar anders. De bijeenkomst in het theater in Woerden werd een online event. Op Facebook zag je op 28 november live hoe alle auteurs voor het eerst hun boek vasthielden (je kunt het fragment nog steeds terugkijken. Ik ben na ongeveer 12 minuten aan de beurt). Voor de nieuwsbrief van Godijn Publishing schreef ik deze blog over de lancering:

Verbinding vindt altijd zijn weg

Geen theater, geen podium en geen live-event. De auteurs van Boek 10 stonden op de dag van lancering niet zij aan zij. En samenkomsten met familie en vrienden om de geboorte van een boek te vieren, zijn op afstand. Toch was het feest op 28 november. En dat feest vierden we écht samen!

Ik kan slechts één conclusie trekken: verbinding vindt altijd zijn weg, ditmaal online. De belangrijkste verbindende factoren: de vrouwen van Godijn Publishing. Op een online podium lanceerden zij op 28 november onze elf boeken. Ook de 11 Boek10 auteurs hadden verbinding, niet alleen op Facebook (waar meer dan duizend mensen meekeken), ook via Whatsapp. In onze Boek10 appgroep zijn die dag ruim 120 berichten verstuurd! 😊

Deze lancering was voor mij mooier dan die andere: op dat enge podium. Tijdens de lancering was er écht contact, en wat voelde het goed om van Elly mijn eigen boek in handen te krijgen. Mijn gezin was vlak bij me, en later begreep ik dat veel van mijn familie en vrienden bij dat mooie moment zijn geweest. Ik mocht twee andere auteurs welkom heten in mijn huis en dat was warm en gezellig.

Ik denk terug aan een fantastische lancering, een mooi en intiem moment. Een moment van transitie, mijn boek was niet meer van mij. Het is nu van iedereen die het wilt lezen, het mag de wereld in. Ik was klaar om dit boek los te laten en wat is het prachtig geworden! Ik geniet ondertussen niet alleen van deze mooie herinnering, ook van de overweldigend mooie reacties die ik krijg van de mensen die ‘Vergeet me’ lezen.

Anders is leuk!

Ik ben dankbaar dat mijn boek een lichtpuntje is in deze gekke periode. Niets in deze tijd gaat zoals je verwacht. Dat is soms jammer, en soms ook niet. Het is vooral… anders dan we dachten. En anders kan ontzettend leuk zijn! 

Lees ook: de eerste reacties op het boek ‘Vergeet me’ of mijn dankwoord.

2 antwoorden op “Verbinding vindt zijn weg”

  1. Hi Judith wat heb ik genoten van jouw boek. Het maakte nieuwsgierig, ik kon het boek niet zomaar wegleggen. Heel bijzonder! Ik weet zeker dat Francien en Hans ontzettend trots op jouw zijn.
    Voor jou en familie fijne feestdagen en een heel goed 2021! Lieve groetjes Hans en Cily ♥️♥️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.