Foto’s vertellen een verhaal

Om inspiratie op te doen voor mijn verhaal, heb ik vele mensen gesproken en ga ik af en toe naar Heeswijk. Daar maak ik veel foto’s. Zoals deze foto. Het is het weiland vlak vóór je Heeswijk binnengaat. In mijn boek beschrijf ik meer herkenbare plaatsen in Heeswijk, zoals de Sint Willibrordus kerk en de Abdij van Berne. De vele foto’s helpen me de beschrijving zo compleet mogelijk te maken. Ik heb van de Wojstap ook een aantal historische foto’s gekregen. Zoals die van de molen, die een belangrijke rol heeft in het verhaal.

Al deze foto’s en nog veel meer kun je vinden op de website van Heemkundekring ‘De Wojstap’.

Lees ook de voorpublicatie van het boek.

De molen van Schreppers op een hoger gelegen deel de Molenberg. Op de achtergrond de kerk van Heeswijk.

De molen na de brand. De molen is daarna niet meer hersteld. Hij werd afgebroken.
De St. Willibrorduskerk, nog met stompe toren.
De toegangspoort van de Abdij van Berne.